20 Perkara Tentang Kaklong

 



Hari ni kaklong nak reveal 20 perkara tentang kaklong yang korang tak tahu.

Haaa jom!

1. Kaklong dah kawen

2. Kaklong kawen ngan pilihan keluarga

3. Kami dapat anak selepas 6 tahun kawen

4. Kaklong tengah mengandung anak kedua. Akhir July ni due

5. Kaklong suka Shah Rukh Khan, Eross Sheila on 7, Tom Hardy dan Robert Sheehan

6. Kaklong suka makan daging lembu

7. Kaklong tak minat memasak tapi masakan kaklong sedappp

8. Kaklong suka kaler pink

9. Kaklong suka kek coklat

10. Kaklong suka ice latte

11. Kaklong tak minat shopping. Tapi sekali pegi shopping memang banyak beli sekaligus supaya tak payah shopping lagi setahun

12. Kaklong seorang autodidact

13. Kaklong suka mengait

14. Kaklong suka benda² comel aka kawaii

15. Kaklong seorang minimalist semulajadi

16. Kaklong gemuk dan gagal diet

17. Kaklong suka lukisan dan kraf. Tapi tak berbakat. Cuma appreciator je

18. Kaklong tak minat kanak². Tapi kaklong takde la layan dorang dengan buruk. Cuma tak layan je la

19. Kaklong tak minat kucing. Tapi minat lukisan kucing

20. Kaklong suka tengok movie. Tapi sejak ada anak ni tak brape tengok dah.

Itulah 20 perkara yang simple² je pasal kaklong. Sape ada persamaan dengan kaklong angkat tangan...

Ulasan

Popular Posts

Format Akaun Perniagaan Mudah untuk Bisnes Kecil

Pengalaman Buka Akaun Semasa CIMB Tanpa Introducer

5 Tips Murah Rezeki

Review Movie : Train to Busan

Resepi Mee Tarik Goreng Simple Giler

Kawan-kawan