Channel Youtube Kegemaranku : eueu

Hari ni kaklong nak share satu channel YouTube kegemaran kaklong :



Kaklong suka mengait dan berkraf.
Masa rasa boring dan sunyi tu, kaklong akan buka YouTube kat tv dan channel ni la ynag mula-mula sekali kaklong pasang.

Channel ueue ni video pasal kehidupan seharian dia. Dia tunjuk dia memasak, buat kerja, unboxing barang, kemas rumah, pergi shopping, benda-benda macam tu je la.

Tapi dia punya video tu berkonsepkan asmr. Video² dia nampak bersih dan kemas (mungkin sebab penggunaan warna yang senada), muzik pun dia pilih muzik yang menenangkan jiwa.

Kadang tu kaklong takde la tengok sangat tapi rasa syok je bila video² tu menemani kaklong mengait.

Kadang tu tengok video yang sama je ulang².

Korang try la tengok kot² sesuai dengan jiwa. Link dia ada kat atas.

Ulasan

Popular Posts

Format Akaun Perniagaan Mudah untuk Bisnes Kecil

Pengalaman Buka Akaun Semasa CIMB Tanpa Introducer

5 Tips Murah Rezeki

Review Movie : Train to Busan

Resepi Mee Tarik Goreng Simple Giler

Kawan-kawan