Blog ada visitor

Haritu kaklong cakap dah pindah ke blog baru. Tapi kenapa tetibe aktifkan balik blog ni?


Kesahnya pada bulan lepas (September) kaklong tengok blog ni ada 350 visitors pada bulan Ogos dan 150 pada pertengahan September.

Kaklong tak jenguk pun blog ni, jadi memang bukan jejak kaklong la.

Walaupun rendah je, tapi kaklong hepi.
Sebab blog kaklong ni tak terindeks pun kat google. Pendek kata kalau search memang tak muncul blog kaklong kat search engine.

Jadi kaklong nak aktifkan blog ni balik, tengok ada tak orang visit lagi.

P/S: Menulis kali ni memang suka² je. Takde harapan dah nak dapat adsense.

Ulasan

Popular Posts

Format Akaun Perniagaan Mudah untuk Bisnes Kecil

Pengalaman Buka Akaun Semasa CIMB Tanpa Introducer

5 Tips Murah Rezeki

Review Movie : Train to Busan

Resepi Mee Tarik Goreng Simple Giler

Kawan-kawan