Ketagih Facebook



Kaklong kene stop facebook.
Ketagihan kaklong makin lama makin teruk.

Masa menulis ni pun kaklong rasa nak buka facebook, nak check. Nak check apapun tak tahulah. Bukan ada apapun dalam tu.

Baru tadi kaklong unfollow hampir semua orang, tapi gagal kerana facebook block perbuatan kaklong tu. Maybe laju sangat kaklong unfollow. Nanti lepas unblocked kaklong akan unfollow lagi.

Kaklong tak unfriend sebab sayang.
Kaklong masih nak connect dengan mereka. 

Kenapa tak deactivate je akaun tu?
Sebab ada beberapa orang friend yang kaklong sayang sangat kat situ. 
Kaklong taknak kehilangan dorang selama²nya kalau boleh.

Kaklong sayang group "Lukis Apa Harini?"
Walaupun tak melukis, tapi kaklong selalu masuk tengok lukisan dorang. 

Ntah la.
Kaklong pun tak tahu apa kaklong cakap ni. Cuma nak luahkan je apa kaklong rasa. 

Facebook tu memang tempat yang sangat bagus. Tapi sistem dia tu terlalu mengasyikkan sampai ralit dan hidup tak produktif.

Kaklong dapat bayangkan betapa banyaknya kaklong bole accomplished dalam hidup kalau takde facebook.



Ulasan

Popular Posts

Format Akaun Perniagaan Mudah untuk Bisnes Kecil

Pengalaman Buka Akaun Semasa CIMB Tanpa Introducer

5 Tips Murah Rezeki

Review Movie : Train to Busan

Resepi Mee Tarik Goreng Simple Giler

Kawan-kawan