Review Knives Out - Netflix

Knives Out (Netflix)


Sedapnya citer ni.

Kisah sorang atuk kaya didapati mat.i vunuh diri.

Tapi ada sorang detektif ni nak siasat juga secara terperinci. Sebabnya dia diupah oleh orang misteri utk siasat kes pemvunuhan. Tapi bukti menunjukkan mmg vunuh diri 

Dia sedap sebab kaklong rasa bedebor sungguh sepanjang menengok citer ni.

Sampai habis citer pun tak habis lagi berdebor.

Pelakon Marta tu la dia punya ekspresi muka tu yang buat kita rasa berdebor dan risau sepanjang cerita. Very good acting.

Daniel Craig mmg sesuai sangat bawa watak detektif. Syok sangat tengok dia jadi pemikir dalam filem ni dan cara dia expose misteri tu sungguh mengujakan.

Syukur sangat dia stop jadi Bond sebab rasa cam talent dia wasted bila jadi Bond. 

Citer ni tiada unsur s*xual atau elgibitikiyu.

5/5⭐

#ReviewFilem

Catat Ulasan

0 Ulasan