Lesu


Badan lesu sangat dalam seminggu ni. Pinggang, bahu dan tapak tangan pun sakit².

Kaklong habiskan siang dan malam duduk saja², baring dan cuba tido.

Baring tu tak bole lama sebab si kecik ni datang lenjan. Dia buat kaklong ni macam mainan je. Habis sakit badan kene lenjan.

Tido pun memang tak dapat la, asyik kene lenjan. Kadang dapat lelap seminit dua minit je kot. Tapi lagi penat lelap kejap² macam tu.

Harini cam dah ok sikit.
Masih lemau, tapi ok sikit la dari sebelum ni memang flat habis.

Dah nak masuk 38 weeks.
Tak lama dah baby nak keluar.

Takotttt

Ulasan

Popular Posts

Format Akaun Perniagaan Mudah untuk Bisnes Kecil

Pengalaman Buka Akaun Semasa CIMB Tanpa Introducer

5 Tips Murah Rezeki

Review Movie : Train to Busan

Resepi Mee Tarik Goreng Simple Giler

Kawan-kawan