Search This Blog

Buang Ghost Follower di Instagram

Kaklong tengah mencuci Instagram. Haha. Cam kelako je kenyataan tu.

Kaklong cuma unfollow orang yang tak like 10 gambar paling atas kat ig kaklong. Yang like 1 (atau lebih) dari 10 gambar tu kaklong masih lagi follow dan like cam biasa. Ni khas untuk yang tak pernah like je tau. 

Sekali lagi ditegaskan, kaklong bukan batak like ke apa. Masa untuk kaklong online sekarang ni dah limited. Bila berkesempatan online, kaklong terus like je banyak² untuk support kawan² dan influencer. Pastu rasa rugi pulak like orang yang tak pernah peduli pun gambo² kita yang tak berapa nak lawa tu sampai kawan² yg rajin like kita terlepas pandang. 

Bila dah cuci ni, baru la muncul gambo² orang yang kita kenal. Baru rasa syok nak menglike.

Lagipun kaklong rasa segan juga, follower sampai 2000 tapi yang like cuma 40 orang. Nampak macam beli follower je (beli apa benda 2000 je? Nak beli biar la 20 ribu baru rock ooo). Jadi lepas kaklong unfollow ni, harap² dorang unfollow la kaklong balik supaya follower kaklong ada 500 orang je. Baru la tak malu sangat dapat 40 like. Tak gitu? Hahaha.

Ntah apa² je yang kaklong fikir ni. Tapi itulah yang kaklong fikir. 

Kalo korang pun fikir macam aklong, bole try app ni :


Follow cop nama dia.
Dia tunjukkan kita ghost follower utk 10 gambo teratas je la. Kalo nak sampai 25 gambo, kene bayor. Kalo korang serius, bayor je la. Kaklong tak serius pun, so guna yang free je.

Okay la.
Sape² yang rasa kaklong tersilap unfollow tu, jangan bimbang tau. Korang like je macam biasa nanti kaklong follow balik.
Kaklong ada cara nak detect korang semula *cing*
Share:

Kawan-kawan