Baby Romper Air Asia

Masa balik kampung haritu, first time bawa Farid naik flight. Pastu nampak promosi merchandise Air Asia. 

Dalam banyak² barang tu kaklong dan Cik Abang minat kat baby romper. Konon² masa balik nanti la baru beli. Sekali masa balik promoao tu dah habis.

Disebabkan dah tergoda kitorang beli jugak la. Harganya rm45 sehelai. Ada 3 jenis. Kitorang amik romper pilot. 

Comel tak?

Comel kan..
Kat sebelah kanan dada tu dia tulis "future pilot". Aaminnnn...

Kene ngan saiz Farid. Bole la pakai dalam beberapa bulan.

Tapi...

First time pakak masa kenduri kat Bangi haritu. Balik dari kenduri tengok butang dah rosak. 

Sedihnya...

Selain tu selepas basuh dua kali romper tu dah nampak lusuh. Print sia sah pudar dan kain pun rasa nipis je.

Kuali rendah la tu..

Maybe Air Asia terlepas pandang kot kualiti kain dan printing dia. Harga tu bole tahan juga rm45 sehelai. Tapi kualiti tak setanding harga.

Diharap Air Asia dapat tingkatkan kualiti merchandise dia.

Cik Abang cakap tak payah pakai, kita framekan je. Memang design romper tu lawa pun.. Segak baby memakainya.
Share: